Häät ja juhlat Espanjassa

Staila Design

Jotkut meistä järjestävät elämässään useampia juhlia. Juhlat sujuvat Suomen suvessa ja talven tuiskuissa mukavasti, mutta joskus sitä saattaa innostua lähetä juhlimaan muualle. Lämpimään, auringon alle missä sangria on halpaa, shortsit ja toppi riittävät ;).

Olen asunut Aurinkorannikolla 8- vuotta ja asun edelleen. Tutuksi ovat tulleet alueen monet yrittäjät ja palvelut. Paljon on hyötyä myös siitä, että meikkitaiteilijana palvelin useita englantilaisia hääasiakkaita 4 vuoden ajan. Siinä sitä oli ikään kuin kärpäsenä katossa katsomassa, miten häät menevät enkkutyylillä :D.

Oman tyttäremme häät olivat lähtölaukaus alan töihin, ne tehtiin täysin oman perheen sekä ystävien voimin ja olihan sitä hommaa. Silloin huomasin, että alueelta puuttuu hääsuunnittelija. Samaa minulle vakuutti eräs alueen pitkäaikainen yrittäjä ja myös hän kannusti hääsuunnittelun kiehtovaan maailmaan tarttumista. Huomasin myös, kuinka paljon kontakteja vuosien varrella on kertynyt ja päätin alkaa hyödyntää niitä. Stylistin ammattitaidolla sujuu seremonia alueen somistus, kuin illallispöydän kattauksen ideointi.

Aurinkorannikolla on runsaasti hotelleja, huviloita ja majataloja/maalaishotelleja joissa järjestää juhlat. Suurin osa hääseremonioista järjestetään rannalla ja juhlat vietetään yksityisvillalla pitopalvelun kokkausten äärellä. Hotelleissa on hääpaketteja,  peita kokonaisuuksia mistä valita. Vuoristo on lähellä ja huikeiden maisemien äärellä on vaikuttavaa sanoa: Tahdon!

Aurinkorannikolla toimii myös suomalainen evankelisluterilainen seurakunta, jotka sekä vihkivät avioliittoon, että myös järjestävät kirkkoon kuulumattomille avioliiton ”siunauksen”. Siviilivihkiminenkin on mahdollista.

Mistä sitten aloittaa juhlien järjestäminen?

Pestaa hommiin hää/tapahtumasuunnittelija. Vältyt monelta haasteelta ja harmilta, kun luotat alueella asuvaan ja elävään asiantuntijaan. Kauttani löydät juuri ne kontaktit, joita sinä tarvitset. Voit halutessasi valita useamman palvelun tarjoajan välillä. Jokainen palvelun tarjoaja laskuttaa hääparia omista palveluistaan. Hääsuunnittelijalle maksat vain hääsuunnittelusta ja mahdollisesta häätarvikevuokrasta.

Rakennetaan sinulle sopiva paketti, juhlitpa sitten häitä, hääpäivää tai muuta perhejuhlaa.

Suunnitellaan yhdessä unelmien häät tai ikimuistoiset juhlat!

<3: lla Aila 

PS. Suomen häämessujen ja uusien työtarjousten inspiroimana aloitan kirjoitussarjan: Häät Aurinkorannikolla. Ensimmäinen teema on MILLOIN? Siitä sitten seuraavalla kerralla.

 

Kategoria(t): Yleinen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

1 Response to Häät ja juhlat Espanjassa

  1. MunBlogi sanoo:

    Tämä on ensimmäinen esimerkkikommentti blogissasi. Kun blogisi lukijat kirjoittavat kommentteja artikkeliisi, näkyvät ne samalla tavalla kuin tämä kommentti.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *